Kepada Teman2 yang dah masuk dunia saya... sudi2 lah sign di guestbook nih...Thanks..

Monday, May 24, 2010

exam fever...

Di atas sejadah cintaku...


Bukan masa untuk menyalahkan tapi untuk membetulkan...

arini 1st day PA exam..sedih yang teramat sangat...PA adalah insan yang paling lambat terima kertas soalan...Semua orang dah dapat..PA tengok je diorang jawab...wawawa....sedih sgt..arini madah al-Quran nul karim...nasib baik la madah ni...kalau tak mau PA nak marah arab2 yang buat keje tuh..paper boleh habis bila sampai giliran PA...huhuhu kena wait 15minit baru dapat paper tuh...Alhamdulillah PA tenang semasa menjawab...

sekarang ni waktu untuk berazam for the next paper..cubaan terlalu kuat..kadang2 masalah datang nak study pon susah..sbb tuh update blog arini...nilah dunia baru PA...kena banyak dekatkan diri pada Allah sekarang..kekuatan hanya dari dia...semoga Allah maha melihat apa yang PA lakukan setiap hari...

Belajar perbaiki diri dan mencari kekuatan rohani...Semoga menjadi lebih tabah dan dapat mengharungi hidup dengan tenang di bawah perlindungan Allah lepas ni...esok PA ada paper lagi...arghhhhhhhhh!!!!.....kadang2 xtertahan dibuatnya....tapi inilah jalan yang perlu dilalui....bukan masa untuk menyalahkan tapi untuk membetulkan..carilah jalan penyelesaian yang paling baik dalam hidup...supaya hidup akan kembali indah seperti yang Allah telah berikan kepada setiap hambanya....AKU HANYA INSAN BIASA..dugaan masa depanku....kasih sayangmu ya rabbi..redha atas apa yang diberikan dan sentiasa kembali kepadaMU...
Setiap masalah ada jalan penyelesaian..setiap yang berlaku ada hikmah yang dijanjikan tuhan...selagi mampu kiter harus bertahan...bertahan dan terus bertahan...jangan mudah mengalah kerana kejayaan dan kemanisan menanti di hadapan!!!




aku yg amat memerlukanmu,

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...