Kepada Teman2 yang dah masuk dunia saya... sudi2 lah sign di guestbook nih...Thanks..

Thursday, May 13, 2010

jalan-jalan cari senyuman....

China town...
Jom PA bawa anda semua berjalan2 sambil tersenyum...hehehe...b4 exam ni PA selalu mencari ketenangan dan inginkan sebuah senyuman yang paling manis...jeng jeng...n3 kali nih Chinese Restaurant...nyum!!!....sgt menyelerakan...PA memang suka masakan cina....sedapppp!!!...kalau dulu masa kecik2 bile orang tanya " eh ko nak kwin ngn sape bile dh bsr nanti....??"...pastuh PA cepat2 jawab..."nak kwin ngn org cina ataupon anak cina pon xper..."haaa...sbb tulah PA suka layan makanan diorang gak..PA suka tgok muka org cina yg putih n rambut diorang...hehehe....ni adalah salah sebuah kedai makanan cina yang ada di Cairo..Chinese but Muslims...so sweet org2 dia...putih kemerah2an...MASYA ALLAH!!!!

ermmm....ni dia tahu masak taucu...sedap sangat....PA n 2 orang makan tahu nih smpai licin....sbb dia menu pertama yang sampai dulu...berasap lagi tuh..tros snap..so delicious!!! nak lagi!!!!!!!!!!!
nila dia menu yang PA order...kuew tiaw bandung..PA xtau apa nma chinese dia...buku menu dia sumer tulisan china..PA panggil jer mee bandung..hehehe...belasah jela...tapi rasa dia...walla..lalalala...
ni kawan PA punyer menu...mee dia agk besar ckit...specialnya menu disini..bile kiter order diorang baru nak buat mee nyer..tu yg fresh...nmpk gak arr dia tarik2 tepung utk dijadikan mee nih....sedap...x caya cubala!!!
haaa!!! yang ni ala2 korea ckit...sejuk dan beku....hehehe.....daging dia hnya direbus dan kuah dia agk sour ckit..tp memang best...even dia sjuk dia ttp menyelerakan...
Perut dah kenyang, masa untuk cari baju....nila koleksi jubah Turki PA...akhirnya tercapai gak nak grab 1 dari kedai tuh...dh terlalu bnyak jubah clou purple ni...actually PA suka clour pink..tapi bile smpai dress bnykla plak clour purple...xpela enjoy d pic!!

Blouse labuh ..sesuai dipakai dengan seluar ataupon kain..so sweet..ala2 princess...hahaha...yg uniknya hiasan pada leher dia n sesuai untuk seorang muslimah masa kini...

ermmm...PA kan suka english...so...cuba tgok style leher dia...ala2 baju princess dlm fairytale zaman dahulu...hehehe...tgok banyak kali cam hakim pon ada...huhuhu...



Hadiah buat diriku..
kecantikanmu begitu bermakna,

2 comments:

Khazinatul_Asrar said...

salam tuan blog :)

sgt cantik jubah tu. beli kat mesir ke? alex? huhu. bape eh hrga? :D

MaLrEha said...

wslm...a'a..kt cairo...hrga dia 185 pound egypt after diskaun..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...