Kepada Teman2 yang dah masuk dunia saya... sudi2 lah sign di guestbook nih...Thanks..

Wednesday, March 24, 2010

Jom!!! PA bawa anda semua Jalan2 ke KARMOUZ..

Hihihihi...pertama sekali nak cite pasal makanan arab ni...inilah yang PA dan kwn2 mkn semalam...ada kusyeri bilkibdah (mee pasta+hati lembu), Firah Masywi (ayam bakar), roti ish, Humus(kacang kuda blend), jeruk arab mesti ada dalam hidangan diorang...n ada lagi kwn PA order...Shustawook & Firah bani (Roti ayam belanda & Burger)

Ermmmm...alas katil yang maklang berkenan tuh...tapi pic colour deep pink PA x sempat nak snap...dah penat...hehehe..ni jer yg sempat amik...



Alas katil cotton yg ada dijual di Karmouz...design dia x best..kain dia sgt la lembut...





Nilah cotton yag PA ckp tuh...semeter le8..bole tawar lagi if nak beli bnyk...geram PA ...if nak blik Malaysia nanti memang PA nak rembat gak kain2 nih...geram....

Citer pasai ni plak...kwn PA pon nk bernikah gak lepas raya nanti...dia nak survey jubah untuk hadiah wedding dia....dalam kedai nila dia grab 1 jubah dari SYRIA....PA suka colour jubah tu...





Inilah dia koleksi pertama barangan english yang PA sempat beli semalam di Karmouz...Karmouz ni nama tempat di Alexandria...banyak sangat kain meter yang dijual di KARMOUZ..Semalam PA ada tengok kain cotton 100% yg sangat murah...If di Malaysia semeter boleh mencecah RM20 tapi di KARMOUZ hanya LE 18 Pound Egypt jer...duit malaysia hanya RM 10 tau...lembut sangat kain tuh..



ermmm...berkongsi kegembiraan dengan memiliki mug cow yang sangat comel...hanya le5 sahaja...murah2...


Yang nih koleksi barang pink PA ....berapa banyak entah yang PA ada...pantang nampak colour pink jer PA nak beli...kali nih beg untuk make up...hehehe...xderla eye shadow atau lipstik, coz PA x minat make up...hehehe...




video

Ermmm video nih testing buat kali pertama...hehehe...sajer2 suka2...semalam kitorang berempat semangat nak g ke Karmouz tuh yg PA msukkan dlm n3 kali nih...banyak lagi pic yang menarik lepas nih...hehehe...nanti PA upload yahh....

Guided by:




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...